Serraller Fichet a Barcelona

Experts en Fichet a Barcelona

cerrajeros en barcelona

OBERTURA DE PORTES A  BARCELONA

Davant qualsevol temptativa de robatori, pèrdua de claus o desnonament, li obrim la seva porta amb el mínim mal possible en el pany d’alta seguretat Fichet.

Panys i portes de seguretat Fichet

Barcelona Manyans Barcelona 24 Hores

Descobreixi les fites més importants de Fichet.

1825: Alexandre Fichet, artesà manyà, es va instal·lar en un petit taller de París.
1840: Fichet va crear la seva primera caixa forta incombustible.
1918: Fichet va establir la seva filial a Espanya i, actualment és la de més pes en el grup.
1970: en aquesta dècada Fichet inventa la porta cuirassada anti-fractura i els panys multipunt d’alta seguretat.
1982: Centre Roma obre les seves portes a Barcelona sent un dels primers concessionaris oficials Fichet de la península.
1987: Fichet crea la clau 787, incorporant tècniques de fabricació mitjançant làser per a una seguretat sense precedents.
2008: Fichet crea la clau incopiable F3D, que revoluciona la seguretat gràcies al seu sistema tridimensional impossible de reproduir fora de la nostra fàbrica de Oust Marest (França).
2013: la segona generació Rengel presa les regnes de Centre Roma mantenint l’esperit original de confiança i qualitat de servei (amb un equip amb més de 30 anys d’experiència) i oferint les últimes solucions en seguretat Fichet.
2016: Fichet llança al mercat la nova gamma de portes cuirassades Foxeo S i Foxeo HIS.

Des de Manyans Professionals oferim el millor servei qualitat i preu per a qualsevol treball que pugui necessitar amb Panys, obrim tot tipus de panys sense trencaments amb la major professionalitat possible, canviem panys i bombillos de totes les marques existents en el mercat. Obertures de panys sense trencament, les 24 hores del dia.

  • Obrim i reparem tot tipus de panys
  • No deixem marca, obrim panys sense trencaments
  • Reparació i instal·lació de tota mena de panys.

Garantia per a tots els serveis

Manyans 24 hores a Barcelona i voltants, comptem amb els operaris més ben qualificats del sector. Manyà Urgent a Barcelona, els nostres equip d’operadors treballen les 24 hores per a poder atendre’t en qualsevol moment del dia i proporcionar-te l’ajuda que necessitis.